Badkamerrenovatie - Steemans Badkamers
108
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-108,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Badkamerrenovatie

Badkamerrenovatie

Uw droom,onze passie .Een badkamerrenovatie is een hele karwei,wij bij Steemans nemen alles voor onze rekening zodat jullie enkel hoeven te kiezen welk sanitair en afwerking jullie wensen.

Hoe wij tewerk gaan

Stap 1: Contact

Jullie nemen contact met ons op en we maken een afspraak om een eerste keer langs te komen.

We nemen hier uitgebreid onze tijd voor zodat alles kan besproken worden en we kunnen luisteren naar jullie wensen.

De badkamer word uitgebreid opgemeten en de mogelijkheden worden samen overlopen .Begeleid door professioneel advies bespreken we de ganse renovatie.

 

Stap 2: Keuze materialen

Er word een afspraak voor jullie gemaakt bij een van onze vaste leveranciers van sanitair en tegels ,waar er volledig vrijblijvend een offerte word opgemaakt .

Stap 3: Offerte

Er word een gedetaileerde offerte gemaakt vergezeld door enkele 3d ontwerpen zodat jullie de prachtige badkamer voor de eerste maal te zien krijgen

Stap 4: De Renovatie

De werken gaan van start op de afgesproken datum en volgen mekaar dag na dag op zodat jullie binnen de kortste keren kunnen genieten van jullie gloednieuwe badkamer .

Alles word netjes afgedekt en opgekuist zodat er een min aan overlast is tijdens de werken.

Er word een mobiele badkamer ter beschikking gesteld doorheen de ganse renovatie en indien nodig een warmwaterboiler die jullie van lekker warm water voorziet.

Stap 5: Maatwerk

Omdat sommige mensen toch liever dat tikkeltje meer willen bieden wij maatwerk aan op alle vlakken:

Badkamermeubels kunnen volledig op maat gemaakt worden in hout maar ook in composiet materialen voor die strakke look

Door de samenwerking met een glasverwerkend bedrijf dat al jaren een gevestigde waarde op de markt is bieden wij ook op maat gemaakte glazen deuren, spiegels en glazen douchewanden aan.

Op zoek naar een betrouwbare partner voor uw volgend project?